Interessant:

LG G Watch vanaf 8 juli verkrijgbaar in Nederland voor 199 euro

nieuws 1 juli 2014 om 15:20

De LG G Watch is vanaf dinsdag 8 juli verkrijgbaar in Nederland en BelgiŽ. Het nieuwe horloge dat draait op Android Wear, het nieuwe besturingssysteem van Google, zal te koop zijn voor 199 euro.

De LG G Watch is via Bluetooth te koppelen aan je Android-smartphone. Zo kun je in ťťn oogopslag nuttige informatie op je horloge zien, zoals Whatsappjes, Facebook notificaties of zien wie er belt. Allemaal zonder dat je je telefoon uit je broekzak hoeft te halen.

Daarnaast heeft de LG G Watch stemherkenning. Dit maakt het mogelijk om vragen te stellen en opdrachten te geven. Je kunt bijvoorbeeld tekstberichten versturen door tegen het horloge te praten. Of direct een opdracht geven om relevante informatie op te zoeken, zoals de kortste weg naar een bestemming. Door de stemherkenning zijn knoppen of toetsen op de LG G Watch overbodig. Stemherkenning/stemcommando's zijn in eerste instantie niet mogelijk in het Nederlands, maar alleen in het†Engels,†Duits of Frans.

Nederlandse consumenten die voor 31 augustus bij een Vodafone of Belcompany winkel een abonnement afsluiten of verlengen in combinatie met de nieuwe smartphone LG G3 ontvangen de LG G Watch gratis.

LG G Watch
LG G Watch

portablegear.nl


Gerelateerde producten