Interessant:

Google Play Store overspoelt door Suarez-bijtspellen

nieuws 1 juli 2014 om 16:55

De Google Play Store wordt momenteel overspoeld door spelletjes waarin je met de Uruguayaanse voetballer Luis Suárez andere voetballers of spelers moet bijten.

Luis Suarez, de topspits van Uruguay - die in Nederland speelde bij FC Groningen en Ajax - beet tijdens het huidige WK voetbal de Italiaanse verdediger Giorgio Chiellini in de schouder. Het was niet de eerste keer dat Suárez een tegenstander beet: in Nederland beet hij eerder PSV'er Otman Bakkal en in Engeland Branislav Ivanovic van Chelsea. Omdat Suárez in eerste instantie geen berouw toonde heeft de FIFA hem een zware straf opgelegd van een schorsing van 9 WK-wedstrijden én ook nog eens voetbalverbod van vier maanden.

Gameontwikkelaars gaan helemaal los op Suarez' bijtactie en de Google Play Store wordt momenteel overspoeld door spelletjes die zijn actie persifleren. Zo kan je onder meer kiezen uit spelletjes als Snapping Suarez (waarbij je vinger perfect op je tablet moet stilhouden, anders bijt Suarez hem af), Luis Suarez Buffet (laat Suarez alleen normaal eten van het voetbalveld eten, maar probeer andere voetballers te vermijden), Zombie Suarez (bijt zoveel mogelijk spelers om ze in zombies te veranderen), Suarez Bites Again (probeer zo lang mogelijk te overleven zonder dat Suarez je bijt), Flappy Suarez bijten (een Flappy Bird-kloon met Suarez in de hoofdrol), Suarez: The Biteman Returns (probeer een bijtende Suarez te vermijden en zoveel mogelijk goals te scoren) en nog tal van andere varianten als Snapping Suarez Biting SuarezSuarez PacmanA Biting Chance - Sim SuarezProbadita en Suarez, beet, hat-trick. Vrijwel al deze games zijn van lage kwaliteit en proberen slechts snel en goedkoop te scoren.

Snapping Suarez
Snapping Suarez

portablegear.nl