Interessant:

Nieuwe 4G-abonnementen van Hi per 1 juli 2014

nieuws 1 juli 2014 om 11:17

Hi introduceert per 1 juli 2014 verschillende nieuwe abonnementen.áDe nieuwe abonnementen bieden allemaal een maximale 4G-downloadsnelheid op het landelijk dekkend 4G KPN-netwerk.

Hi biedt twee vernieuwde basisabonnementen in combinatie met een toestel: Hi Start en Hi Medium. Voor jongeren die minder internetten maar wel de behoefte hebben aan snel 4G-internet is er het Hi Start-abonnement met 500MB. Bij het Hi Medium-abonnement zit 1GB + standaard altijd 1GB extra om in de groeiende behoefte aan MB's te voorzien. Dit abonnement is daarnaast in data te upgraden naar Hi Large, met in totaal 4 GB data, en Hi Eindeloos met 8GB aan data. Voor alle abonnementen geldt een downloadsnelheid van maximaal 50 Mbit/s, en een maximale uploadsnelheid van 25 Mbit/s.

Ook voor de SIM-only line-up heeft Hi het data-aanbod vernieuwd. De grootste SIM-only-databundel was 4GB en is nu 6GB. Op 'buitenbundelstress' gaf Hi in 2012 al het antwoord door geen extra kosten in rekening te brengen voor wie de MB-bundel overschrijdt. Dit blijft onveranderd. De nieuwe abonnementen zijn inclusief een 100-minutenbelbundel. Verder introduceert Hi bellen per seconde voor abonnementen met belbundels. Mocht je geen belbundel willen, dan kan dat: je bent bij Hi niet verplicht belbundels af te nemen.

portablegear.nl