Interessant:

Gouden iPhone 5S met portret Poetin

nieuws 3 juli 2014 om 12:02

In Rusland is de 'Caviar iPhone 5S Supremo Putin' op de markt gekomen: dit toestel is een gouden uitvoering van de iPhone 5S met aan de achterzijde een gegraveerd portret van de Russische president Vladimir Poetin.

De 'Caviar iPhone 5S Supremo Putin' komt exclusief in Rusland op de markt voor een prijs van ongeveer 3.200 euro. Het toestel wordt gemaakt door het Italiaanse luxe-merk Caviar/Perla Penna en wordt omschreven als "een presidentiele accessoire voor mensen van een hoger niveau". Afgezien van de gouden behuizing en het portret van Poetin, is de de telefoon hetzelfde als de originele iPhone 5S.

Van de originele iPhone 5 verschenen ook verschillende luxe-edities, zoals een diamanten editie door het Britse luxe-merk Continental Mobiles (ter waarde van 42.000 euro) en een gouden & diamanten editie door de Britse juwelier Stuart Hughes (met een waarde van 11,7 miljoen euro één van de duurste mobieltjes ter wereld). Voor de concurrende Samsung Galaxy S5 verschenen afgelopen mei een luxe-covers met ingelegde Swarovski-diamanten.

Caviar iPhone 5S Supremo Putin
Caviar iPhone 5S Supremo Putin

IntoMobile