Interessant:

Gratis Quick Circle Case bij snelle aankoop LG G3

nieuws 21 juni 2014 om 12:16

LG geeft een gratis Quick Circle Case aan de snelle beslisser die nu de LG G3 bestelt. Als je het toestel voor 14 juli koopt, krijg je daar de Quick Circle Case ter waarde van € 39,- gratis bij.

De Quick Circle Case is een beschermhoes voor de LG G3 en is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Door de cirkel in de voorkant van de case heb je eenvoudig toegang tot zes veelgebruikte functies, zoals bellen, sms, muziek en camera - allemaal zonder de case te openen.

De G3 beschikt onder meer over een 5,5-inch Quad HD-scherm met 538ppim, 3.000 mAh verwisselbare batterij, een 13-megapixel OIS+ (optische beeldstabilisatie) camera met een snelle laser autofocus en LG's kenmerkende Back Button-design (met alle toetsen aan de achterzijde).

De LG G3 is vanaf 3 juli verkrijgbaar bij alle operators in Nederland voor een prijs van € 549,-. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Metallic Black, Silk White en Shine Gold. Vanaf 25 juni kan je je voor deze actie registreren via de website www.thenewsmart-g3-preorder.nl. Na aanschaf van de LG G3 kan de consument op deze website de kassabon uploaden en de IMEI code van het toestel invullen. De LG G3 is vanaf 3 juli verkrijgbaar in Nederland.

LG


Gerelateerde producten