Interessant:

Samsung Galaxy S5 mini uitgelekt

nieuws 16 juni 2014 om 13:06

De Samsung-watchers van website SamMobileáhebben de eerste foto's van de Samsung Galaxy S5 mini weten te bemachtingen. Deze kleinere variant van de Galaxy S5 beschikt waarschijnlijk over een 4,5-inch HD SuperAMOLED-display.

De kleinere variant van de Samsung Galaxy S5 heeft mogelijk modelnummer GM-G800F en beschikt, naast eená4,5-inch 720p HD SuperAMOLED-display (van Gorilla Glass 3), waarschijnlijk over een nieuwe 1,4GHz quad-core Samsung Exynos 3 Quad-processor, 1,5GB RAM, 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), een 8-megapixel camera, een 2,1-megapixel frontcamera met een Full HD-videorecorder en ondersteuning van 4G/LTE, WiFi, Bluetooth 4.0, infrarood, NFC en aGPS.

Net als de originele Galaxy S5 beschikt de mini-uitvoering over het Android 4.4 KitKat-betsturingssysteem, een vingerafdrukscanner en een hartslagmeter. Waarschijnlijk heeft het toestel ook een IP67-certificaat, wat betekent dat het toestel waterbestendig is. Opmerkelijk is echter dat op de foto's de USB-poort aan de onderzijde geen afsluitklepje heeft. Mogelijk heeft Samsung een manier gevonden om het toestel ook zonder USB-afzetklepje waterbestendig te houden.

Het is nog niet bekend wanneer Samsung de Galaxy S5 mini officieel aankondigt.

Naschrift:ádeáSamsung Galaxy S5 miniáis 1 juli 2014 officieel geintroduceerd.

Samsung Galaxy S5 mini (via SamMobile.com)
Samsung Galaxy S5 mini (via SamMobile.com)

SamMobile