Interessant:

HTC start uitrol HTC Sense 6 voor HTC One M7 in Benelux

nieuws 13 juni 2014 om 11:26

HTC is in de Benelux gestart met een systeemupdate voor de originele HTC One (M7) met daarin de upgrade naar HTC Sense 6. Met deze upgrade krijg je onder meer de beschikking over eenánieuwe intu´tieve HTC BlinkFeed interface.

Naast eenánieuwe intu´tieve HTC BlinkFeed interface (metámet een soepele en constante scrolfunctie) bestaat de HTC Sense 6-update voor de HTC One M7 uitáverbeteringen van het systeem en de batterij (waaronder de toevoeging van HTC's nieuwe extreme energiebesparingsmodus),ákleurthema's voor eenvoudige navigatie en een verbeterde personalisatie, verbeteringen voor afbeeldingen (waaronder een geheel nieuwe interface voor de 'Galerij' en cameratoepassingen), verbeteringen van HTC Sense TV (waaronder een vernieuwde, intu´tieve interface en grotere sport-integratie) en verbeterde e-mail-, sms-, agenda- en bel-applicaties.

HTC introduceerde HTC Sense 6 afgelopen maart voor het eerst op de HTC One M8, de opvolger van de M7. De update komt binnenkort naar de HTC One mini en de HTC One Max.

Verder lezen...

HTC One M8 vs. HTC One M7: verschilá

HTC One Gold Champagne Edition
HTC One Gold Champagne Edition

portablegear.nl