Interessant:

Sony introduceert Action Cam AS20

nieuws 11 juni 2014 om 16:15

Sony introduceert de nieuwe Action Cam AS20 om alle belevenissen deze zomer vast te leggen. De actiecamera is onder meer voorzien van WiFi en SteadyShot-beeldstabilisatie.

De ZEISS Tessar-groothoeklens van de Sony Action Cam HDR-AS20 heeft een enorm gezichtsveld van 170 graden dat het menselijk oog benadert (120 graden met SteadyShot aan). Camerabewegingen worden door SteadyShot gecorrigeerd - schokken en trillingen op hobbelige fietspaden en geslinger door wind en golven worden keurig opgevangen. Er is ook een stereomicrofoon die geluid natuurgetrouw opneemt, waardoor dagelijkse belevenissen realistischer zijn.

De lichtsterke Exmor R-CMOS-sensor levert heldere Full HD-video en prachtige foto's op, ook als het schemerig is. Opname met hoge bitsnelheid tot 28 Mbps zorgt voor zeer helder, gedetailleerd beeldmateriaal, zelfs in drukke scènes waarin de camera of het onderwerp veel beweegt.

Ingebouwde WiFi verbindt de Action Cam met de draagbare RM-LVR1 Live View-'horloge' afstandsbediening. Met deze optionele waterbestendige accessoire met polsbevestiging zijn opnamen eenvoudig te controleren en zijn maximaal vijf camera's te bedienen als de Action Cam op moeilijk te bereiken plekken, zoals je surfboard of helm is bevestigd. Een handige rotatiefunctie biedt extra veelzijdigheid door het beeld automatisch om te draaien als je opnamen maakt met de camera ondersteboven – wat onder afwijkende omstandigheden een uitkomst is.

Gemaakt beeldmateriaal is na een dag vol actie en avontuur met de gratis PlayMemories Home-app van Sony eenvoudig te bewerken en te delen via sites zoals Facebook en YouTube. Met de nieuwe Video Merge-functie zijn spannende split-screen composities te maken van maximaal vier simultane gezichtshoeken van verschillende camera's.

De Sony HDR-AS20 Action Cam van Sony heeft een winkelprijs van 200 euro en is per direct beschikbaar.

Sony Action Cam HDR-AS20
Sony Action Cam HDR-AS20

portablegear.nl