Interessant:

Acer Liquid Jade en Liquid Leap officieel aangekondigd

nieuws 30 mei 2014 om 10:50

Acer heeft op de Computex 2014-beurs in Taipei de Acer Liquid Jade (een Android 4.4-smartphone met 5-inch HD-display en een 13-megapixel camera) en de Liquid Leap (een smartband met 1-inch touchscreen) officieel aangekondigd.

Acer liet begin mei reeds weten†dat de Acer Liquid Jade en Liquid Leap eraan zaten te komen, maar heeft nu op de Computex-beurs in Taiwan de toestellen officieel aangekondigd. De Liquid Jade heeft een minimalistisch, elegant ontwerp met een gebogen, ergonomisch design en is uitgerust met een Gorilla Glass 3-display. Het toestel draait op Android 4.4 KitKat en heeft een 5-inch HD-scherm met IPS-schermtechnologie en de "Zero Air Gap"-technologie voor een heldere weergave, perfect voor het bekijken van al die kostbare momenten die zijn vastgelegd met de 13-megapixel hoofdcamera met 0,3 seconden focustijd en f1.8 diafragma.

Acer Liquid Jade (via AndroidCommunity.com)
Acer Liquid Jade (via AndroidCommunity.com)

De Acer Liquid Leap†smartband is het kleinste touch-device van Acer en straalt met zijn†moderne lineaire design een ingetogen elegantie uit. Het 1-inch touchscreen is slank en licht, genesteld in een rubberen polsband voor †comfortabel dagelijks gebruik. De Liquid Leap volgt de fitnessactiviteiten van gebruikers, inclusief stappen, afgelegde hardloopafstand, verbrande calorieŽn en slaapcyclus. Het device is 24/7 ingeschakeld en geeft een melding bij een inkomende oproep of SMS, zodat je nooit meer een gesprek hoeft te missen. Met de muziekregeling krijg je toegang tot de muziekbibliotheek op je smartphone en kan je nummers afspelen, pauzeren of overschakelen naar vorige of volgende nummers. De lichte en stijlvolle smartband is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren: Moonstone White, Mineral Black, Aquamarine, Fragrant Pink en Vivid Orange. Het device heeft een batterijduur van 5-7 dagen, is voorzien van Bluetooth 4.0-connectiviteit en is waterdicht conform de IPX7-norm.

De Acer Liquid Jade†en Liquid Leap†zijn verkrijgbaar vanaf het 3e kwartaal 2014. De prijzen zijn nog onbekend.

portablegear.nl