Interessant:

Logitech onthult Ultrathin Keyboard Cover voor iPad

nieuws 29 mei 2014 om 14:36

Logitech komt met een upgrade van zijn productlijn van tablet-accessoires met de nieuwe Logitech Ultrathin Keyboard Cover voor de iPad Air, iPad mini en iPad mini met Retina-display.

De Logitech Ultrathin Keyboard Cover is voorzien van een verbeterd ontwerp dat dunner en lichter is dan voorheen. De cover is slechts 6,4 millimeter dik en weegt hetzelfde als tweederde van het gewicht van de iPad. Dankzij een sterke magnetische clip hecht de cover stevig aan de iPad. Door middel van zijn hoogwaardige aluminium design en bijpassende, stijlvolle afwerking vormt de Ultrathin Keyboard Cover een logische toevoeging voor de iPad.

De nieuwe standaard van Logitech kan je je iPad Air, iPad mini of iPad mini 2 Retina in meerdere hoeken stevig vastzetten dankzij de magnetische clip. De flexibele kijkhoek zorgt voor een comfortabele type-ervaring. Het Bluetooth-toetsenbord beschikt over goed geplaatste toetsen met een geoptimaliseerde lay-out, compleet met iOS-keuzetoetsen, die zorgen voor een vertrouwde en prettige type-ervaring.

De Logitech Ultrathin Keyboard Cover voor de iPad Airáheeft een adviesprijs van 99,99 euro. De Ultrathin Keyboard Cover voor de iPad miniáen iPad mini 2 Retinaáheeft een adviesprijs van 79,99 euro. De producten zijn naar verwachting in Nederland beschikbaar via de Apple Stores en op Logitech.com vanaf juni 2014.

Logitech onthult Ultrathin Keyboard Cover voor iPad Air/iPad mini
Logitech onthult Ultrathin Keyboard Cover voor iPad Air/iPad mini

portablegear.nl