Interessant:

Sony Xperia M2 te koop in Nederland

nieuws 20 mei 2014 om 13:10

De Sony Xperia M2, een smartphone met een 4,8-inch touchscreen, Android 4.3 Jelly Bean en 4G-ondersteuning, is nu verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 249 euro.

De Sony Xperia M2, die in februari tegelijkertijd werd aangekondigd met de Xperia Z2, is een 4,8-inch Android 4.3-smartphone met een hoogwaardige technologie tegen een scherpe prijs. De combinatie van het Sony OmniBalance-design, herkenbaar van de Z-serie, een krachtige quad-core (Qualcomm Snapdragon 400)-processor en een groot qHD-display levert goede prestaties op het gebied van multitasking en multimedia.

De Xperia M2 is voorzien een 8-megapixel camera met een Exmor RS for mobile-sensor die is uitgerust met Autoscene Recognition en HDR en video's kan je in 1080p Full HD opnemen. Op de camera vind je handige apps als Social Live (live media delen via Facebook), Timeshift Burst (31 frames opnemen voor- en nadat je de sluitertoets hebt ingedrukt) en Picture Effect (foto's voorzien van creatieve effecten). Via NFC of Bluetooth (4.0) is eenvoudig een draadloze headset aan te sluiten. Daarnaast ondersteunt de Xperia M2 DLNA, MHL, FM-radio en aGPS. Bij aanschaf van de Xperia M2 mag je gratis drie nieuwe blockbusters van Sony Pictures downloaden en krijg je 30 dagen gratis toegang tot de 25 miljoen tracks van Music Unlimited. Verder is het nieuwe Michael Jackson's album Xscape gratis verkrijgbaar via de Xperia Lounge app.

De Sony Xperia M2áis verkrijgbaar in het wit, zwart en paars voor een adviesverkoopprijs van 249 euro.

Sony Xperia M2 (wit)
Sony Xperia M2 (wit)

portablegear.nl