Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

iPad Pro verschijnt op vage foto

nieuws 19 mei 2014 om 10:36

Op internet is een bijzonder vage foto verschenen van wat naar verluidt de aluminium achterzijde van de nieuwe iPad Pro is. Volgens de geruchten werkt Apple al een tijdje aan deze 12,9-inch iPad-editie.

Eind 2013 kwamen er via een Chinese website geruchten naar buiten over deiPad Pro / Maxi: de Chinezen zeiden uit 'anonieme bronnen van Foxconn' gehoord te hebben dat Apple een nieuwe iPad Maxi, met een 12,9-inch display, aan het testen was. De Chinezen wisten ook te melden dat het 12,9-display van de tablet een 4K Ultra (dat is 3.840 x 2.160 pixels) resolutie display zou krijgen (dat is een twee zo hoge resolutie als van de huidige 9,7-inchiPad Air).

Latere geruchten claimden echter dat Apple zou afzien een 12,9-inch iPad-model, omdat erte weinig developers geinteresseerd zouden zijn om software voor een tablet van dit formaat te ontwikkelen en omdat concurrent Samsung momenteel ook niet bijzonder succesvol is met haar 12,2-inch enterprise-tablets (deGalaxy NotePRO 12.2en deGalaxy TabPRO 12.2).

De vage foto van wat mogelijk de iPad Pro zou zijn, voedt nu echter weer het vermoeden dat Apple tch aan een 12,9-inch iPad zou werken. Vooralsnog is echter nog niets bevestigd.

Naschrift:deiPad Prois 9 september 2015 officieel gepresenteerd.

iPad Pro (via weibo.com / 9to5mac.com)
iPad Pro (via weibo.com / 9to5mac.com)

9to5mac