Interessant:

Verkiezing Graham Awards 2014 van start

nieuws 13 mei 2014 om 14:11

Je kan nu stemmen voor de Graham Awards 2014 voor onder meer beste smartphone en beste tablet en mooie prijzen winnen! Via www.grahamawards.nl  kan er tot 20 juni gestemd worden in verschillende categorieën.

Gisteren (12 mei) om 12.05 uur is de verkiezing van de Graham Awards 2014 van start gegaan. De Graham Awards worden sinds 2008 door Channel BV, de uitgever van onder meer Connexie B2B, ieder jaar uitgereikt. Door de jaren heen zijn er vaste categorieën gebleven, maar ook oude afgevallen en nieuwe toegevoegd. Zo ook dit jaar, nu er voor het eerst gestemd kan worden op de beste 'Ultrabook' en de beste 'Wearable'. Daarnaast kan er als vanouds gestemd worden in de categorieën best smartphone, tablet, abonnementen, sim only, retail en e-tail.

Naast een verbeterde en vernieuwde online verkiezing via www.grahamawards.nl, wordt de verkiezing van de Graham Awards dit jaar ook begeleid met een uitgebreide socialmediacampagne via Twitter, Instagram en Facebook. Onder de stemmers wordt namelijk iedere dag een mooie prijs (van wearable tot ultrabook) verloot, waarvan via de socialmediakanalen verslag wordt gedaan.

Door daarnaast mee te doen aan de 'mijnselfie'-actie, die gekoppeld is aan de Graham-verkiezing, maken stemmers kans op een van de weekprijzen, die iedere week aan de leukste, mooiste of gekste Selfie wordt uitgereikt. Om in aanmerking te komen voor deze weekprijzen moet er naast een stem op de Graham Awards een 'selfie' geplaatst worden op Facebook of Instagram, voorzien van de omschrijving #grahamawards. Alle selfies worden verzameld op de Graham Awards Facebook-pagina.

Graham Awards