Interessant:

Motorola Moto E geintroduceerd

nieuws 14 mei 2014 om 09:54

Motorola heeft de Motorola Moto E geintroduceerd, een budgetvriendelijke smartphone met Android 4.4 KitKat, een 4,3-inch touchscreen en kleurrijke verwisselbare backcovers.

Het display van de de Motorola Moto E heeft een qHD-schermresolutie (540 x 960 pixels) en is vervaardigd van het krasbestendige Gorilla Glass 3. Het toestel draait op Android 4.4.2 KitKat en komt met alle bekende Google-applicaties (YouTube, Gmail, Google Maps etc.) voorgeinstalleerd.

De Moto E is voorzien van een 1,4GHz dual-core Qualcomm Snapdragon 200-processor voor degelijke prestaties en van een 1.980 mAh batterij voor een batterijduur van een hele dag. De smartphone heeft alleen een 5-megapixel camera aan de achterzijde, een frontcamera ontbreekt. Met de camera kan je ook video's in 720p HD-kwaliteit opnemen. Wat betreft connectiviteit kan je rekenen op ondersteuning van 3G/HSDPA, WiFi, Bluetooth 4.0 en aGPS. Tevens standaard is FM-radio. De Moto E komt in een zwarte of een witte uitvoering, maar er zijn 20 verschillende kleurrijke verwisselbare backcovers ("Motorola Shells" genaamd) voor beschikbaar.

DeáMotorola Moto Eákomt eerst in de Verenigde Staten beschikbaar voor een prijs vanaf 129 dollar. Het toestel komt "binnen de komende weken" ook naar Nederland en krijgt bij ons een adviesprijs van 119,95 euro. Tegelijkertijd met de Moto E heeft Motorola ook een 4G-uitvoering van de Motorola Moto G aangekondigd.

Motorola Moto E
Motorola Moto E

Motorola Blog