Interessant:

Swarovski-diamanten cover voor Samsung Galaxy S5

nieuws 10 mei 2014 om 11:18

Samsung introduceert 'Swarovski for Samsung', een exclusieve serie luxe-accessoires, ingelegd met Swarovski-diamanten, voor de Samsung Galaxy S5 en de Galaxy Gear Fit.

Middels een speciaal, gepatenteerd, proces zijn de diamanten - de 'Swarovski Crystal Fine Rocks' - volledig geintegreerd in de kostbare backcover voor de Samsung Galaxy S5, terwijl ook twee kristaleffecten zijn gecombineerd in één motief als een extra design-element. De diamanten cover komt in een blauwe en in een zwarte uitvoering.

Samsung Galaxy S5 Swarovski-editie
Samsung Galaxy S5 Swarovski-editie

De 'Gear Fit Charm Sliders' voor de Samsung Galaxy Gear Fit zijn ontworpen om "gebruikers de ultieme veelzijdigheid te bieden bij de technologische beleving van deze wearable", aldus Samsung. De 'charms' komen in veel verschillende kleuren en stijlen. Volgens Samsung markeert de 'Swarovski for Samsung'-collectie de eerste keer dat Swarovski op zo'n grote schaal samenwerkt met een ander merk en haar luxe-merk in een externe collectie integreert.

Samsung Galaxy Gear Fit Swarovski-editie
Samsung Galaxy Gear Fit Swarovski-editie

"Nu technologie en mode zo diep verweven zijn, is Samsung meer dan ooit toegewijd aan het ondersteunen van zelfexpressie via technologische innovatie en nuttige partnerships", aldus Younghee Lee, CEO Marketing van Samsung. De 'Swarovski for Samsung'-collectie komt vanaf 8 mei eerst in online stores in Korea en China beschikbaar. Daarna volgt Groot-Brittannië. Het is nog niet bekend wanneer Nederland aan de beurt is.

Samsung Mobile Press