Interessant:

HTC One M8 in gouden uitvoering

nieuws 8 mei 2014 om 08:14

HTC brengt zijn succesvolle vlaggenschip, de HTC One M8, ook uit in de kleur 'Amber Gold'. Vanaf komend weekend is het toestel in deze stijlvolle kleur exclusief verkrijgbaar bij Vodafone. Brede beschikbaarheid volgt vier weken later.

Naast de kleur Amber Gold is de HTC One M8 ook beschikbaar in Gunmetal Grey en in de kleur Glacial Silver.†De M8 beschikt over een 2,3GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801-processor (met 2GB RAM), heeft een 5-inch Full HD SuperLCD3-touchdisplay (van het krasbestendige Gorilla Glass 3), draait op†Android 4.4.2 KitKat†en is voorzien van de nieuwe HTC Sense 6-interface.

De HTC One M8 beschikt verder de nieuwe Duo Camera met HTC's innovatieve†UltraPixel-module, een dubbele LED-flitser en Full HD (1080p) videorecorder. Hiermee maak je in alle lichtomstandigheden scherpe foto's en hoogwaardige video's.†Met 'UFocus' creŽer je professioneel ogende portretten door, na het nemen van de foto, de focus aan te passen.†Een 5-megapixel ultrawijde frontcamera zorgt ervoor dat je eenvoudig selfies maakt.

De HTC One M8 in de kleuren Amber Gold, Gunmetal Grey en Glacial Silver, is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 699 euro.

Verder lezen...

- HTC One M8 hands-on test - HTC One M8 vs. Samsung Galaxy S5: verschil

HTC One M8 Amber Gold editie
HTC One M8 Amber Gold editie

portablegear.nl