Interessant:

Acer komt met Liquid Jade-smartphone en Liquid Leap-armband

nieuws 1 mei 2014 om 08:09

Acer heeft laten weten later dit jaar de Acer Liquid Jade-smartphone en een compatibele Liquid Leap fitness-armband op de markt te brengen. Veel details maakten de Taiwanezen echter nog niet bekend over de nieuwe apparaten.

Acer deed deze aankondiging tijdens het introductie-evenement 'A Touch More Connected' in New York, waar ook de nieuwe Acer Iconia One 7, een budgetvriendelijke tablet, officieel werd aangekondigd. De Acer Liquid Jade wordt Acer's nieuwe vlaggenschipmodel-smartphone en zal vergezeld gaan van de Liquid Leap, een fitness-armband.

Acer zegt dat de Liquid Jade "geen scherpe randen" heeft, met een Gorilla Glass-display dat gebogen in de randen van van het toestel is verwerkt. De Liquid Jade zal komen in verschillende kleuren en heeft waarschijnlijk een display van ongeveer 5-inch. De Liquid Leap is een fitness-armband met een dikte van 17 millimeter waarmee je notificaties van je telefoon kan ontvangen, net als op de Samsung Galaxy Gear Fit, maar beschikt nog niet over Android Wear, Google's voor smartphones geoptimaliseerde editie van Android.

Meer details zijn er nog niet bekend over de nieuwe Acer-toestellen. Ook is er geen informatie over de officiele releasedatum, maar de verwachting is dat de Liquid Jade en de Liquid Leap aankomende zomer op de markt komen.

Naschrift: de Liquid Jade en Liquid Leap zijn eind mei 2014 officieel aangekondigd.

SlashGear