Interessant:

Sony Xperia Z2 te koop in Nederland

nieuws 1 mei 2014 om 15:02

De Sony Xperia Z2, Sony's nieuwste waterdichte, high-end Android 4.4-smartphone met 5,2-inch Full HD-touchscreen en 4G-support, is nu in Nederland te koop voor een adviesprijs van 649 euro.

De Sony Xperia Z2 is een waterdichte smartphone/phablet met een 5,2-inch touchscreen en een 20,7-megapixel camera. Volgens Sony heeft deze camera een sensor die 30% groter is dan die van de meeste smartphones en daarmee vergelijkbaar is met de sensor van digitale camera's. Daarnaast is het bijzonder dat je met de camera video's in 4K (Ultra HD) (3840 x 2160 pixels / 30p) resolutie kan vastleggen. 

De Xperia Z2 heeft een verbeterde uitvoering van Sony's zogenaamde OmniBalance-design. De glazen panelen zijn omhuld door één enkel aluminium frame met gladdere hoeken. Dit waterdichte en stofbestendige (IP58) toestel is daarnaast ook voorzien van een aparte cameratoets. De camera beschikt over handige toepassingen als Timeshift Video (120 frames per seconde schieten en scènes selecteren om de afspeelsnelheid te vertragen en video's in slow-motion te bekijken, ook onder water), Background Defocus (simuleert een onscherpe achtergrond voor professioneel ogende foto's), AR Effect (Augmented Reality-animaties in video-opnames) en Vine (op eenvoudige wijze in elkaar overlopende video's maken, ook onder water). Deze opvolger van de Xperia Z1, die draait op Android 4.4 KitKat, beschikt verder over een geïntegreerde Qualcomm Snapdragon-801 processor met 2,3GHz quad-core Krait CPUs en 4G/LTE voor snelle prestaties bij multitasken, surfen en het bekijken van media. 

De Sony Xperia Z2 is verkrijgbaar in het wit, zwart of paars en heeft een adviesverkoopprijs van 649 euro. Bij levering krijg je toegang tot zes films, 30 gratis Music Unlimited en acht Playstation-games én gratis toegang tot het Michael Jackson album Xscape via de Xperia Lounge app.

Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z2

portablegear.nl


Gerelateerde producten