Interessant:

Samsung Galaxy K zoom geintroduceerd

nieuws 30 april 2014 om 09:54

Samsung introduceert de Samsung Galaxy K zoom, een camera-smartphone met een 10-voudige optische zoomlens, optische beeldstabilisatie en een 20,7-megapixel sensor.

De uitschuifbare lens met een 10-voudige optische zoom en optische beeldstabilisatie van de Samsung Galaxy K Zoom(in het geruchtencircuit eerder bekend als de Galaxy S5 Zoom)garanderende beste fotoresultaten. Het toestel beschikt daarnaast over een 20,7-megapixel BSI CMOS sensor, die zorgt voor heldere en zeer gedetailleerde beelden, en een xenon-flitser voor mooie beelden met een natuurlijke glans - ook bij weinig licht of als je inzoomt. Video's kan je in 1080p Full HD-kwaliteit vastleggen.

De Galaxy K zoom is verder uitgerust met geavanceerde camerafuncties die zorgen voor de juiste balans tussen licht en helderheid (Auto Focus / Auto Exposure Separation), vijf geoptimaliseerde filtersettings (Pro Suggest), de mogelijkheid om eenvoudig perfect getimede selfies te maken (Selfie Alarm) en Object Tracking, waarmee je heldere en gerichte foto's van bewegende onderwerpen maakt. Deze opvolger van de Galaxy S4 Zoom biedt uiteraard ook alle mogelijkheden die je verwacht in de nieuwste Galaxy-smartphones, zoals de Ultra Power Saving Mode en S Health Lite. Met de Studio app bewerk je je foto's en filmpjes bovendien eenvoudiger dan ooit.

De Galaxy K zoom heeft een helder 4,8-inch SuperAMOLED-display van het krasbestendige Gorilla Glass 3, draait op Android 4.4 KitKat en maakt gebruik van een zogenaamde hexa-core Exynos 5260-processor (waarin een dual-core en een quad-core ARM-chip worden gecombineerd). Het 8GB geheugen is uitbreidbaar via microSD en verder kan je rekenen op een 2-megapixel frontcamera/webcam, 3G/HSDPA, 4G/LTE, WiFi, Bluetooth 4.0, NFC en GPS.

Samsung Galaxy K zoom
Samsung Galaxy K zoom

"Iedereen belandt wel eens in een situatie waarin een camera van topkwaliteit gewenst is," zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile Phones & Digital Imaging van Samsung Nederland. "Met de introductie van de Galaxy K zoom bieden wij uitkomst voor deze situaties. Je legt mooie momenten moeiteloos vast in extreme helderheid, waarna je ze snel en eenvoudig bewerkt en deelt. Het device biedt het gemak en de connectiviteit van een Galaxy-martphone en breidt dat uit met de beste camera. Zo heb je de ultieme mobiele ervaring in je hand die perfect in je zak past."

De Samsung Galaxy K Zoom is vanaf 21 mei beschikbaar in de kleuren Charcoal Black, Electric Blue en Shimmery White voor een verkoopadviesprijs van 499,-.

portablegear.nl