Interessant:

Telfort introduceert Mijn Telfort-app voor Android

nieuws 25 april 2014 om 12:27

Telfort introduceert de nieuwe mobiele app Mijn Telfort voor Android. Al eerder werd de app voor iOS gelanceerd. De app zorgt ervoor dat gebruikers in één oogopslag kunnen zien wat ze verbruiken.

De Mijn Telfort-app vervangt de BelStatus-app. De Mijn Telfort-app bevat een aantal nieuwe functies die ervoor zorgen dat klanten meer inzicht krijgen in het abonnement dat zij bij Telfort hebben. In de functie 'Verbruik' kan je precies zien hoeveel minuten, MB's en sms'jes er nog over zijn. In 'Abonnement' kan je checken welke bundels je hebt en of het abonnement al verlengd kan worden. Ook zijn facturen gemakkelijk te raadplegen.

Prepaid-klanten kunnen ook gebruikmaken van de Mijn Telfort-app. Via de app kunnen ze onder andere hun beltegoed inzien en bundels kopen. Op die manier kunnen Telfort-klanten de details van hun verbruik goed in de gaten houden.

De Mijn Telfort-app is vanaf nu beschikbaar voor Android (vanaf 2.3.3)- en Apple-toestellen (vanaf iOS 5.0) en is kosteloos te downloaden. Telfort werkt continu aan nieuwe updates om verbeteringen in de app door te voeren. Voor gebruikers zonder Android- of Apple-toestel is er een mobiele site beschikbaar. Voor klanten die gebruikmaken van de BelStatus-app, is vanaf vandaag een update naar de nieuwe Mijn Telfort-app beschikbaar.

Mijn Telfort-app voor iOS en Android
Mijn Telfort-app voor iOS en Android

Telfort