Interessant:

Samsung introduceert Chromebook 2

nieuws 6 maart 2014 om 10:39

Samsung lanceert de Chromebook 2. De nieuwe modellen komen beschikbaar in 11,6 en 13,3-inch. Het 13,3-inch model heeft een Full HD (1.920 x 1.080) scherm.

De Samsung Chromebook 2 biedt direct toegang tot alles wat je nodig hebt. In minder dan een seconde kun je aan de slag, wil je hem opnieuw opstarten dan gebeurt dat in minder dan 10 seconden. De energiezuinige Exynos 5 Octa-processor van Samsung zorgt ervoor dat je probleemloos kunt multitasken en dat beelden en filmpjes razendsnel worden weergegeven.

De 13,3-inch Chromebook 2 biedt een Full HD (1.920 x 1.080) display met een helderheid van 250nit, perfect voor het bekijken van foto's en filmpjes. De Chromebook 2 is geoptimaliseerd voor Google+ Hangouts messaging en videocalls. Dankzij de verbeterde audio-kwaliteit (2 speakers van 2W) en ruisonderdrukkende array-microfoon komen gesprekken op het high-resolution display tot leven. Google's Chrome OS verzorgt regelmatig auto-updates, zodat je altijd beschikt over de meest recente software en beveiligingsfeatures. Het enige wat je nodig hebt is een Google-account en al je informatie wordt gesynchroniseerd met de Chromebook. Dat maakt het eenvoudig voor zowel gezinsleden als studenten om een Chromebook te delen of te switchen tussen apparaten.

Samsung Chromebook 2
Samsung Chromebook 2

De Chromebook 2-modellen zijn vriendelijk geprijsd, maar hebben de look van duurdere, high-end laptops. Met een body van iets meer dan anderhalve centimeter passen ze makkelijk in een tas of rugzak en met zijn gewicht van zo'n 1200 gram is het 11,6-inch model eenvoudig te vervoeren. De Chromebooks zijn voorzien van een stijlvol gestikt design, bekend van de Samsung Galaxy Note 3, wat zorgt voor een sophisticated look.

De Chromebook 2 van Samsung komt halverwege april beschikbaar. De 11,6-inch Chromebook 2 verschijnt in zwart en wit voor een verkoopadviesprijs van € 329,-. De 13,3-inch Chromebook 2 wordt geleverd in de kleur Luminous Titan Gray voor een verkoopadviesprijs van € 399,-.

portablegear.nl