Interessant:

HP introduceert ProPad 600

nieuws 24 februari 2014 om 11:07

HP introduceert de ProPad 600 (een 10,1-inch Windows 8.1 business-tablet) en deáHP Pavilion x360 (een hybride laptop-tablet met een 360 kantelbaar display). Daarnaast maakte het bekend de HP VoiceTab-tablets in Europa uit te brengen.

De HP ProPad 600ádraait op Windows 8.1 of Windows 8.1 Pro en is tablet met een 10,1-inch WUXGA-display, die gericht is op zakelijke gebruikers. De ProTab 600 is voorzien van een quad-core Intel Atom-processor, 32GB of 64GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), stereo-speakers, WiFi, Bluetooth 4.0 en microHDMI. Op de 652 gram wegende tablet zijn Office Home & Student 2013 en Microsoft Defender (antivirussoftware) voorgeinstalleerd. Er is nog geen informatie over de prijs en beschikbaarheid van de HP ProPad 600 in Nederland.

HP ProPad 600
HP ProPad 600

De HP Pavilion x360áis een convertibele computer met een scharnier dat 360 graden buigt. De laptop is daardoor op meerdere manieren te gebruiken, want hij is eenvoudig neer te zetten in een 'tentvorm' of plat te maken als een tablet.áMuziekliefhebbers kunnen genieten van de krachtige entertainmentprestaties van de ingebouwde Beats Audio dual speakers op de HP Pavilion x360.áDoor zijn lichte gewicht van slechts 1,4 kilo is de computer zeer draagbaar. Om in te spelen op de diverse mogelijkheden van gebruik is het device uitgerust met een 11,6-inch HD multi-touch display, Intel Pentium N3520- en Celeron N2830-processors en een webcam met HP TrueVision.

In Nederland is de Pavilion x360 alleen in het zilver verkrijgbaar. De buitenkant van het device is voorzien van een zachte toplaag waarop vingerafdrukken bijna niet te zien zijn. Het toetsenbord is gemaakt van geborsteld aluminium. HP's nieuwe hybride laptop-tablet is vanaf april te koop voor een adviesprijs van 449 euro.

HP Pavilion x360
HP Pavilion x360

In januari kondigde HP in India reeds de HP Slate 6 VoiceTab en HP Slate 7 VoiceTab aan. Op het Mobile World Congress 2014, dat deze week in Barcelona plaatsvindt, heeft HP bekendgemaakt de VoiceTab-tablets ook in Europa en het Midden-Oosten uit te brengen. HP's VoiceTab-tablets zijn voorzien van een quad-core processor. Zo kan je snel wisselen van activiteit zoals e-mailen, surfen op internet en het bekijken van streaming video. Ook is het mogelijk om via spraakherkenning een telefoongesprek te starten.áBeide devices komen met ondersteuning van 2G/3GáDual SIM Dual Standby enáeen HD camera aan de voorkant (2-megapixels) en een camera aan de achterzijde met 5-megapixel. Informatie over de prijs en beschibkaarheid van de HP Slate VoiceTabs wordt later dit jaar bekendgemaakt.

HP Slate 6 VoiceTab
HP Slate 6 VoiceTab

portablegear.nl