Interessant:

Huawei TalkBand B1 heeft geintegreerde headset

nieuws 24 februari 2014 om 11:21

Huawei betreedt ook de markt van wearables met de Huawei TalkBand B1, een combinatie van een fitness-armband en een bluetooth headset. De B1 tover je eenvoudig om in een headset door de headset uit de band te halen.

Als headset biedt de B1 tot zeven uur gesprekstijd. De B1 headset is compatible met smartphones draaiend op Android 2.3 en hoger en iOS 5.0 en hoger. Syncen gaat snel en eenvoudig via NFC. Dankzij de TalkBand wordt het ook moeilijk om je telefoon te vergeten. Als je tien meter uit de buurt bent van je gekoppelde telefoon vibreert de TalkBand om je te waarschuwen.

Huawei TalkBand B1 - Kleuren
Huawei TalkBand B1 - Kleuren

Als je de B1 als fitness-armband gebruikt kan je bijhouden hoeveel stappen je aflegt, welke afstand je loopt en hoeveel calorieën je verbrandt. Als je rustig aan wilt doen ben je bij de TalkBand B1 ook aan het goede adres. Zo zit er een speciale functie op om je te wekken uit dutjes of uit je nachtslaap. Het alarm is intelligent en houdt rekening met je slaapcyclus om je op een optimaal moment wakker te maken.

Huawei TalkBand B1
Huawei TalkBand B1

De B1 is verkrijgbaar in het tweede kwartaal van 2014, in de kleuren zwart, grijs, wit, geel, blauw en rood voor een adviesprijs van 99 euro. Het aantal connected fitness trackers neemt in 2014 rap toe. Naast de TalkBand B1, zijn de LG Lifeband Touch, de Sony SmartBand en de Archos Activity Tracker verkgrijbaar.

portablegear.nl