Interessant:

Free-to-play-games op Nintendo 3DS

nieuws 14 februari 2014 om 10:24

Nintendo heeft met 'Steel Diver: Sub Wars' haar eerste officiŽle free-to-play-game uitgebracht voor de Nintendo 3DS. Nintendo doet hiermee een stap richting de mobiele game-markt met haar financieel aantrekkelijke in-app- en DLC-aankopen.

Steel Diver: Sub Wars†is de opvolger van Steel Diver, een spel dat als retail-titel uitkwam bij de lancering van de Nintendo 3DS (maar niet erg succesvol was). Net als het origineel is Sub Wars†een duikbootspel (nu echter first-person) waarin je voorzichtig een duikboot moet besturen om onder meer torpedo's te ontwijken. Het spel is zowel in singleplayer als multiplayer speelbaar.

De†free-to-play-versie van Sub Wars, die per direct verkrijgbaar is in de Nintendo eShop, biedt een basale versie van het hele spel: je krijgt de eerste twee single-player missies gratis, evenals twee basis-duikboten en de volledige multiplayer-mogelijkheden.

Nintendo zal in de toekomst meer free-to-play-games gaan uitbrengen in een poging te blijven concurreren met de mobiele app-game-markt.

NintendoLife