Interessant:

Wolfgang AT-AS45Q2: 15 februari bij ALDI voor 189 euro

nieuws 13 februari 2014 om 15:10

Vanaf aanstaande zaterdag 15 februari is wederom een nieuwe Wolfgang-smartphone bij de ALDI te koop. Deze Wolfgang AT-AS45Q2 beschikt over een 4,5-inch qHD-touchscreen en Android 4.2 en kost 189 euro.

Vier maanden geleden verscheen het eerste Wolfang Quad Core-toestel (de Wolfgang AT-AS45Q)  in de winkel. Een vlot, no-nonsens toestel dat dankzij de vier kernen in de processor supersnel reageert tijdens het browsen of spelen van games. 

Voor ALDI geen reden om achterover te leunen want deze maand verschijnt de opvolger van het toestel. De Wolfgang AT-AS45Q2, zoals het nieuwste model officieel heet, is sneller dan zijn voorganger. Dat is niet alleen goed nieuws voor fanatieke gamers. Ook behendige multi-taskers en consumenten die vaak en veel grote bestanden downloaden kunnen met deze Wolfgang goed uit de voeten.

Naast de snellere processor heeft Wolfgang het nieuwste model voorzien van een extra UMTS-band. Wolfgang zelf omschrijft het toestel als een "nieuwe generatie in het Quad-Core segment". Naast een 1,5GHz quad-core processor is de smartphone uitgerust met een 8-megapixel camera met flitser (achter), een 3-megapixel frontcamera, Android 4.2 Jelly Bean, een 4,5-inch qHD-touchscreen, GPS, spraakherkenning voor het invoer van tekst, het voorgeinstalleerde SlideIT-keyboard en een maximale standbytijd van 240 uur.

De Wolfgang AT-AS45Q2 is vanaf zaterdag 15 februari te koop bij ALDI voor 189 euro.

Wolfgang AT-AS45Q2
Wolfgang AT-AS45Q2

portablegear.nl