Interessant:

Medion Life P4501: 17 februari te koop bij Bart Smit

nieuws 13 februari 2014 om 10:00

De Medion Life P4501, een Android 4.1-smartphone met een 4,5-inch qHD-touchscreen en een quad-core processor, is vanaf maandag 17 februari te koop bij Bart Smit voor 149 euro.

De Li-ion-accu van 1.700 mAh zorgt voor 400 minuten gesprekstijd en 200 uur stand-by tijd, aldus Medion. Het toestel beschikt over een ingebouwde 8-megapixel camera, compleet met flitser, autofocus en digitale zoom aan de achterzijde. Voor videochats met vrienden of familie is aan de voorzijde een webcam beschikbaar met een resolutie van 2-megapixel.

Op de Medion Life P4501 is Android 4.1 Jelly Bean voorge´nstalleerd en via de Google Play Store zijn meer dan een miljoen apps en games verkrijgbaar. Het interne geheugen van circa 1GB en de meegeleverde microSDHC-geheugenkaart van 8GB bieden voldoende opslagruimte voor films, muziek of foto's. Het geheugen kan via een microSD- of microSDHC-geheugenkaart worden uitgebreid tot maximaal 32GB.

Daarnaast is op de Medion Life-smartphone een volledige versie van de populaire Medion GoPal Outdoor-app voorge´nstalleerd. OpenStreetMap-vectorkaarten kunnen gratis naar de smartphone worden gedownload en de routeberekening van fiets- en wandelpaden vindt daarna volledig zonder mobiel netwerk plaats. Via eigen routepunten kunnen individuele routes worden vastgelegd. Ook kunnen speciale wandelwegen, fietspaden en terreinroutes eenvoudig worden ge´mporteerd. Met de geocaching-functie kunnen de geografische co÷rdinaten van de locaties in de Medion GoPal Outdoor-app worden geladen.

De Medion Life P4501-smartphone is vanaf maandag 17 februari voor Ç 149,- verkrijgbaar bij Bart Smit.

Medion Life P4501
Medion Life P4501

portablegear.nl