Interessant:

Vodafone Hybride-belbundel geintroduceerd

nieuws 10 februari 2014 om 10:15

Vodafone introduceert Vodafone Hybride, een belbundel die je maandelijks kosteloos met  één druk op de knop kan verlagen, verhogen of (tijdelijk) stopzetten.

Vodafone Hybride biedt volgens Vodafone "volledige controle, vrijheid, flexibiliteit en gemak in één voordelige maandelijkse bundel". Met deze bundel is het gemakkelijker om het telefoongebruik aan te passen aan snel veranderende persoonlijke omstandigheden. Je kan maandelijks met één druk op de knop de bundel verlagen, verhogen of (tijdelijk) stopzetten, geheel kosteloos.

Als je Vodafone Hybride-belbundel op is kan je alleen nog bellen, sms'en en internetten als je een opwaarding doet, zodat je niet tegen extra kosten oploopt. Ook voor bellen in het buitenland of bellen naar een premium nummer moet je extra opwaarderen. Als je 80 procent en 100 procent van de bundel hebt verbruikt krijg je een waarschuwing per sms. Als je de bundel niet aanpast of stopzet, wordt deze elke maand automatisch verlengd. De bundel verhogen, verlagen of (tijdelijk) stopzetten is mogelijk via My Vodafone, tot 10 dagen voor het einde van de maand. Je hebt geen vast contract en er is geen creditcheck, want je betaalt aan het begin van elke maand. Betalen is mogelijk via iDeal en via een creditcard.

"Steeds meer mensen willen graag volledige controle en flexibiliteit, en dat bieden we met Vodafone Hybride", aldus Bart Hofker, directeur consumentenmarkt van Vodafone Nederland.

portablegear.nl