Interessant:

Acer Liquid Z5 in de verkoop in Nederland

nieuws 7 februari 2014 om 15:03

De verkoop van de Acer Liquid Z5 is in Nederland is gestart. De toegankelijke 5-inch Android-smartphone is verkrijgbaar vanaf 179 euro.

De Acer Liquid Z5 heeft een elegante, glanzende en zijdezachte afwerking, is slechts 145,5 x 73,5 x 8,8 millimeter groot en weegt slechts 147 gram. Niettemin barst hij van de handige functies, aangestuurd door Android 4.2.2. Het toestel beschikt over een dual-core processor van 1,3GHz, 4GB interne opslag, WiFi, geÔntegreerde GPS en een 5-megapixel camera. Het toestel biedt daarnaast†vier verschillende Quick Mode-profielen, voor verschillende gebruikers- en leeftijdscategorieŽn. Er is een modus met vaste bel- en sms-functies die is gericht op jongeren en een modus met berichten, radio, het weerbericht, een vergrootfunctie en snelkiesnummers voor de oudere gebruiker. Verder is er een Classic Mode (de belangrijkste functies in een eenvoudige, slimme indeling, handig voor nieuwe smartphonegebruikers) en een Keypad Mode (voor gebruikers die het toestel vooral willen gebruiken om te bellen en die snel nummers willen kunnen invoeren).

Bijzonder is dat de Liquid Z5 Acer's eerste smartphone met Acer's nieuwe 'Rapid'-toets is, waarmee in de toekomst ook andere Acer-telefoons zullen worden uitgerust. Deze handige toets†is onder de camera aan de achterzijde van het toestel geplaatst (waar normaal je wijsvinger op rust). Als je er eenmaal op drukt, unlock je de telefoon. Met een tweede keer drukken activeer je meteen een menu of een app die je naar keuze aan de toets kan toekennen. Houd de toets lang achtereen ingedrukt en je activeert de camera.

De†Acer Liquid Z5†is beschikbaar in een single-sim (179 euro) en een dual-sim uitvoering (189 euro) en het toestel wordt geleverd met een actieve flipcase. De smartphone, die komt in een witte en een grijze editie, is inmiddels onder meer te koop bij de de Kijkshop. Binnenkort volgt ook een lezersactie bij het Algemeen Dagblad. Acer zal later deze maand tijdens het Mobile World Congress 2014 in Barcelona een nieuwe low-end en een nieuwe high-end smartphone presenteren.

Acer Liquid Z5
Acer Liquid Z5

portablegear.nl


Gerelateerde producten