Interessant:

adidas Originals onthult beschermende mobiele hoesjes

nieuws 7 februari 2014 om 10:45

adidas Originals lanceert een collectie beschermende mobiele accessoires voor een ieder die stijl en originaliteit graag combineert met mode en sport.

adidas Originals biedt keuze uit flip cases, booklet cases, universele sleeves en back case hoesjes. De collectie omvat accessoires voor de iPhone 4, 4S, 5, 5S en 5C, Samsung Galaxy S4 en de S4 mini. Daarnaast zijn er  iPad Air en iPad mini Retina stand cases. Ook worden sleeves voor laptops in verschillende afmetingen aangeboden. Voor andere populaire smartphone- en tabletmodellen is er een breed scala van universele sleeves en tabletcases. De verkoopadviesprijzen variëren van € 19,95 tot € 39,95.

Flip cases en booklet modellen

De functionele flip cases en booklet cases zijn op maat gemaakt voor de iPhone 5/5S, iPhone 5C, Samsung Galaxy S4 en de Samsung Galaxy S4 mini. De authentieke cases zijn voorzien van het adidas Originals logo en de verborgen magneetsluiting zorgt voor een optimale bescherming terwijl de bedieningsknopjes aan de zijkant bereikbaar blijven. De booklet cases zijn voorzien van een kaarthouder aan de achterzijde.

adidas Originals flip case
adidas Originals flip case

Back case hoesjes

De collectie bevat drie stijlvolle back case modellen. De moulded cases zijn ingelegd met hoogwaardig PU materiaal. De gestikte en contrasterende 3-Stripes creëren een 3D effect en maakt van de case een echte eyecatcher. De microfiber-lining met gestanst adidas Originals logo aan de binnenzijde zorgt voor een zachte aankleding. Zoals bekend van de authentieke sneakers is ook de moulded case aan weerszijden voorzien van een adidas Originals logo print. Voor de optimale grip zijn de zijkanten afgewerkt met een rubber coating. De tweede variant is een zelfde design maar dan in een glossy, 2D look. De derde back case is geïnspireerd door de iconische Superstar sneaker en gemaakt van flexibel en shock proof TPU/ Rubber materiaal. De subtiele overlapping aan de zijkanten zorgt voor bescherming van het scherm wanneer deze naar beneden is gericht.

adidas Originals collectie
adidas Originals collectie

Universele sleeves

De universele sleeves zijn speciaal gemaakt voor de meest populaire smartphone-modellen en zijn verkrijgbaar in de maten M, L, XL en XXL. Je haalt de smartphone eenvoudig en snel uit de hoes dankzij het PU bandje met terugtrekmechanisme en drukknopsluiting. Het bandje is subtiel voorzien van een gestanst adidas Originals logo in contrastkleur en biedt maximale bescherming wanneer gesloten. De binnenzijde is voorzien van een zachte stof met logoprint. In de achterzijde van de hoes is een extra multifunctioneel vakje verwerkt.

adidas Originals universele sleeve
adidas Originals universele sleeve

portablegear.nl