Interessant:

LG bevestigt komst LG G Pro 2

nieuws 5 februari 2014 om 13:52

LG heeft in Zuid-Korea de komst van de LG G Pro 2 bevestigd. De smartphone/phablet krijgt in elk geval de beschikking over een 13-megapixel camera met optische beeldstabilisatie en een 4K Ultra HD-videorecorder.

Geruchten over de LG G Pro 2 doen sinds eind vorige maand de ronde. Deze opvolger van de LG Optimus G Pro krijgt naar verluidt de beschikking over een 6-inch Full HD-display en Android 4.4 Jelly Bean, maar dat heeft LG nog niet officieel bevestigd. Wel maakte het Koreaanse bedrijf bekend dat de LG G Pro 2 daadwerkelijk binnenkort (zo goed als zeker eind deze maand) wordt geintroduceerd en dat het toestel zal beschikken over een 13-megapixel camera met een nieuwe optische beeldstabilisatietechnologie ("OIS+") en een 2,1-megapixel frontcamera/webcam. Met de camera aan de achterzijde wordt het mogelijk om continu-opnames, slow-motion-opnames en video's in 4K Ultra HD (3.480 x 2.160 pixels) te maken. 

De originele LG G Pro was vooral in LG's thuismarkt Zuid-Korea bijzonder succesvol: in 40 dagen werden daar een half miljoen exemplaren verkocht. De G Pro beschikt onder meer over een 5,5-inch True HD IPS+ display, het Android 4.1 Jelly Bean-besturingssysteem, een quad-core processor en een 13-megapixel camera. Naast de G Pro voert LG ook de high-end LG G2 (met 5,2-inch display).

LG Optimus G Pro
LG Optimus G Pro

LG Korea