Interessant:

Samsung Galaxy S4 in La Fleur-editie

nieuws 28 januari 2014 om 13:10

Samsung heeft een vrouwelijke editie van de Samsung Galaxy S4 uitgebracht. Deze zogenaamde La Fleur-editie heeft een rode behuizing met een fraai bloemetjespatroon.

De La Fleur-editie van de Samsung Galaxy S4 beschikt net als het origineel over een 5-inch SuperAMOLED Full HD-display van het krasbestendige Gorilla Glass 3 en ondersteuning van WiFi, 3G/HSDPA, GPS/GLONASS, NFC, Bluetooth 4.0, MHL en IR LED (afstandsbedieningsoptie via infrarood) en 4G/LTE voor razendsnel internet. Het toestel beschikt aan de achterzijde verder over een 13-megapixel camera met LED-flitser, panorama-functie, zero shutter lag (dat wil zeggen geen sluitertijdvertraging zodat je snel foto's achter elkaar kan nemen) en een 1080p Full HD-videorecorder. 

Aan de voorzijde van de S4 vind je een 2-megapixel frontcamera/webcam om mee te videochatten en waarmee je ook foto's en video's kan maken. Met de Dual Camera-functie kun je met de twee camera's tegelijkertijd foto's maken. Verder kun je met de Galaxy S4 videocalls met familie en vrienden voeren. Zodra je de Dual Video Call functie inschakelt, kun jij hen laten zien waar jij naar kijkt tijdens het gesprek. 

De La Fleur-editie van de Samsung Galaxy S4 komt waarschijnlijk nog voor Valentijnsdag naar Europa en Aziė, maar er is nog geen informatie over prijs en beschikbaarheid in Nederland. In het verleden verschenen er ook andere La Fleur-modellen van Samsung.

INSERT TITLE HERE
INSERT TITLE HERE

IntoMobile