Interessant:

Samsung-producten in koffiewinkels

nieuws 23 januari 2014 om 13:09

Samsung heeft een partnership met de Italiaanse koffieketen illycaffe aangekondigd. Samsung gaat producten in de koffiewinkels promoten, terwijl illycafe bars in Samsung-winkels op zal gaan zetten.

De koffiewinkels van illycaffe waarin Samsung-producten worden gepromoot zullen het predicaat 'digitalized by Samsung' krijgen. De eerste illycaffe-winkel waarin je Samsung-producten kan vinden, is de illycaffe-store in Regent Street in Londen. Verder is het de bedoeling dat er de komende jaren meer illycaffe-winkels komen met uitgestalde Samsung-producten, en dat illycafe op haar beurt in Samsung-winkels koffiebars opzet.

Samsung zal illycaffe voorzien van een selectie van populaire Galaxy-apparaten, inclusief tablets en smartphones, en van digitale oplossingen, inclusief een mobiele applicatie en "additionele innovatieve oplossingen speciaal ontwikkeld voor illycafe-producten en -winkels". Samsung levert ook zogenaamde "Samsung Angels", experts (en/of aantrekkelijke dames) die vragen over de Samsung-producten kunnen beantwoorden, terwijl je zelf geniet van een kopje Italiaanse koffie.

portablegear.nl