Interessant:

LG G Flex in februari in Nederland voor 749 euro

nieuws 22 januari 2014 om 10:04

De LG G Flex, LG's smartphone/phablet met gebogen 6-inch display, is vanaf februari te koop in Nederland. Het toestel heeft een adviesprijs van 749 euro.

De LG G Flex, die in oktober 2013 reeds in Zuid-Korea werd aangekondigd, is een flexibele smartphone met een quad-core processor, Android 4.2 Jelly Bean en 4G-support. De G Flex maakt gebruikt van een gebogen batterij en is de eerste telefoon die voorzien is van een zelfhelende coating op de achterkant, waardoor het net als de huid van de mens lichte krassen kan herstellen.†Het is een van de eerste smartphones met een verticaal gebogen scherm dat ook nog eens buigbaar is. De buigbaarheid in combinatie met de zelfhelende coating op de achterkant maken de G Flex tot een stabiel toestel dat tegen een stootje kan.†

Met 6-inch is het gebogen display van de G Flex tot nu toe het grootst beschikbare Plastic OLED (P-OLED) scherm. Het biedt met de curve een extra diepte-ervaring bij het gamen en kijken van filmpjes en series. †Het unieke apparaat bevat speciaal voor de gebruiker ontwikkelde functies, zoals QTheater, Dual Window en Swing Lockscreen. Deze functies zijn speciaal ontworpen voor het gebogen scherm.

In Nederland is de LG G Flex vanaf eind februari 2014 beschikbaar bij onder andere T-Mobile en The Phone House voor een consumentenadviesprijs van Ä 749,- of in combinatie met een abonnement. Daarnaast is het toestel ook los te koop bij veel telecomwinkels en webshops. De G Flex is al beschikbaar in AziŽ (Zuid-Korea, Hong Kong en Singapore). In de komende periode zal de G Flex in de Verenigde Staten en Europa beschikbaar komen, later zal het product ook in de rest van de wereld uitgerold worden.

"Het is bijzonder dat dit [gebogen scherm red.] al mogelijk is. Display Search voorspelt dat over vijf jaar 40 procent van de smartphones een flexibel scherm heeft," zegt Bas Dekker, commercieel directeur Nederland bij LG Electronics Benelux. "Met innovatieve producten, zoals de G Flex, nemen wij de eerste stap naar een spannende toekomst."†

LG G Flex
LG G Flex

portablegear.nl