Interessant:

Huawei presenteert Ascend P6 S

nieuws 20 januari 2014 om 10:09

Huawei heeft in China de Huawei Ascend P6 S gepresenteerd, een verbeterde uitvoering van de originele Ascend P6 met een processor met een hogere kloksnelheid.

De Huawei Ascend P6 S is een kleine upgrade ten opzichte van de voorgaande Huawei Ascend P6. Belangrijkste vernieuwing is de verbeterde quad-core processor: de kloksnelheid van deze chipset heeft een upgrade gekregen van 1,5GHz naar 1,6GHz. Het toestel is echter ook 0,3 millimeter dikker (van 6,2 millimeter naar 6,5 millimeter) geworden.

De overige specificaties van de Ascend P6 6 zijn hetzelfde als van het originele model. Zo beschikt ook de Ascend P6 S over een 4,7-inch HD-touchscreen, het Android 4.2 Jelly Bean-besturingssysteem en Huawei's Emotion UI 2.0-interface. Tevens standaard zijn 16GB geheugen (niet uitbreidbaar), een 2.000 mAh batterij, 2GB RAM, GPS, WiFi, 3G/HSDPA en Bluetooth 4.0. 4G/LTE-ondersteuning ontbreekt nog altijd. De Ascend P6 S is aan de voorzijde voorzien van een 5-megapixel camera, aan de achterzijde vind je een 8-megapixel camera (met autofocus en continumodus), waarmee je video's in Full HD-kwaliteit kan opnemen.

Er is nog geen informatie over de prijs en beschikbaar van deáHuawei Ascend P6 Sáin Nederland.

Huawei Ascend P6 S
Huawei Ascend P6 S

Vmall.com


Gerelateerde producten