Interessant:

Gerucht: Microsoft Surface Mini krijgt Kinect-support

nieuws 20 december 2013 om 15:46

Volgens de laatste geruchten introduceert Microsoft volgend jaar de Microsoft Surface Mini, een 8-inch Windows 8-tablet met ondersteuning van bewegingsinput via technologie die lijkt op Kinect van de Xbox 360/Xbox One.

Dankzij de Kinect-achtige technologie zou de Microsoft Surface Mini gezichten en handbewegingen herkennen, waardoor de tablet vloeiender middels bewegingsinput te bedienen zou zijn dan de Samsung Galaxy S4 en de Galaxy Note 3 (die beperkt via beweging zijn te bedienen). Naar verluidt is de Surface Mini verder voorzien van een 8-inch 1080p Full HD-display, een Intel Bay Trail-processor en Windows 8.1. Microsoft heeft nog niets officieel bekend gemaakt over het apparaat.

Microsoft bracht in september dit jaar de Microsoft Surface 2 (een 10,6-inch tablet met Windows 8.1 RT, een volledige versie van Microsoft Office 2013 RT en een NVIDIA Tegra 4-processor) en de Microsoft Surface 2 Pro (10,6-inch display, een volledige versie van Windows 8.1 Pro en een Intel Core i5 Haswell-processor) op de markt. Beide modellen liggen momenteel in de Nederlandse winkels voor adviesprijzen vanaf 439 euro (Surface 2) en 889 (Surface 2 Pro).

Microsoft Surface
Microsoft Surface

Cnet