Interessant:

Angry Birds Go! verkrijgbaar

nieuws 11 december 2013 om 12:00

Gameontwikkelaar Rovio heeft 'Angry Birds Go!' officieel uitgebracht voor iOS, Android, Windows Phone 8 en BlackBerry 10. De game is een onbeschaamde 'Mario Kart'-kloon waarin de vogels en varkens tegen elkaar moeten racen.

Rovio kondigde in juni reeds aan dat Angry Birds Go! in de maak was. Nu is het dan eindelijk zo ver: de game is beschikbaar voor iOS (vanaf 6.0), Android, Windows Phone 8 en BlackBerry 10. In het spel - dat wel bijzonder veel lijkt op Nintendo's klassieke Mario Kart - race je in eerste instantie met de Red Bird in een fraaie 3D-wereld. Naarmate je meer uitdagingen voltooit, unlock je meer vogels en varkens. Sommige uitdagingen zijn gewoon races, in andere moet je fruit kapot rijden, het einde van de track bereiken voordat een bom ontploft of een gele vogel verslaan zodat hij onder jouw hoede komt.

Net als Angry Birds Star Wars II, dat eerder dit jaar verscheen, zijn er voor Angry Birds Go! zogenaamde Telepods verkrijgbaar. Dit zijn fysieke speelgoedversies van de karts in de game, die je voor de frontcamera van je telefoon kan houden om direct met je favoriete karakter te spelen.

Angry Birds Go!
Angry Birds Go!

Rovio