Interessant:

Double Dragon Trilogy voor iOS en Android

nieuws 6 december 2013 om 11:14

Gamedeveloper DotEmu heeft 'Double Dragon Trilogy' uitgebracht voor iOS en Android. De game bevat alle drie delen van de klassieke Dragon Dragon-spellenserie.

Double Dragon verscheen voor het eerst in 1987 en wordt gezien als een van de grondleggers van het vechtspellengenre. Het populaire spel kreeg twee vervolgen (Double Dragon II: The Revenge in 1988 en Double Dragon 3: The Rosetta Stone in 1990), die echter niet konden tippen aan het origineel. In de games speel je met de broers Billy en Jimmy Lee die tegen allerhande tuig moeten knokken.

Double Dragon Trilogy biedt twee spelmodi: 'Arcade' (speel het spel van begin naar eind voor een high score) en 'Story' (waarmee je tijdens het spelen nieuwe stages en achievements kan unlocken). De bediening is te customizen en ondersteunt uiteraard touch-controls en 'spoedig' ook Gamepad-support met iOS-controllers. Voor de muziek heb je de keuze uit de originele 8-bit soundtrack of uit een nieuwe, geremasterde soundtrack. Er zijn drie moeilijksheidsgraden: 'Mobile' (een eenvoudigere, meer uitgebalanceerde modus voor mobiele games), 'original' (gelijk aan het origineel in de arcade) en 'expert' (voor de echte pro-gamers). Via Bluetooth is het spel met twee spelers tegelijkertijd te spelen.

Double Dragon Trilogy is te downloaden voor iOS (vanaf iOS 5.0) en voor Android (vanaf versie 2.3.3).

Double Dragon Trilogy voor iOS en Android
Double Dragon Trilogy voor iOS en Android

portablegear.nl