Interessant:

Samsung Galaxy Note 3 in nieuwe kleuren

nieuws 4 december 2013 om 13:17

Samsung heeft officieel drie nieuwe kleuredities van de Samsung Galaxy Note 3 gepresenteerd. De 5,7-inch phablet komt nu ook in het Rose Gold White, Rose Gold Black en Merlot Red.

De Samsung Galaxy Note 3 - die al beschikbaar was in een Jet Black, Classic White en Blush Pink editie - draait op Android 4.3 en beschikt over een groot (5,7-inch) SuperAMOLED-display met een Full HD-resolutie (1.080 x 1.920 pixels), een 13-megapixel camera, een 3.200 mAh batterij, 4G/LTE, WiFi-Direct, USB 3.0 Host, NFC en Bluetooth 4.0. Uiteraard ontbreekt ook de S-Pen stylus niet. Als je op de S Pen button klikt, verschijnt Air Command op het scherm met vijf handige functies. Met Air Command hoef je niet langer tussen schermen te switchen, commando's te onthouden of verschillende menu's te raadplegen. Dankzij Multi Window switch je naadloos tussen applicaties, zonder een venster te sluiten of een nieuwe pagina te openen. Ook kun je een applicatie op hetzelfde moment in twee windows gebruiken.

De Rose Gold White-uitvoering van de Galaxy Note 3 is vanaf december in China te koop. De andere kleuredities komen op andere tijden - naar de voorkeur van de regio - op de markt.

Verder lezen...

-†Samsung Galaxy Note 3 vs. Note 2 vs Note 1: verschil -†Samsung Galaxy Note 3 hands-on test†

Samsung Galaxy Note 3 in nieuwe kleuren
Samsung Galaxy Note 3 in nieuwe kleuren

Samsung Tomorrow


Gerelateerde producten