Interessant:

Wolfgang AT-AS50Q: zaterdag 7 december bij ALDI, 159 euro

nieuws 4 december 2013 om 12:36

Vanaf aankomende zaterdag 7 december is er bij de ALDI wederom een nieuwe Wolfgang-smartphone te koop. Deze AT-AS50Q kost 159 euro en beschikt over een 5-inch qHD IPS-touchscreen en een quad-core processor.

Ambiance Technology spreekt zelf weer eens "van een unieke actie". "Dat het de fabrikant gelukt is budget en high-end in één toestel te verenigen, mag volgens Ambiance Technology gerust spectaculair worden genoemd", prijst de budget-fabrikant zichzelf zonder schaamte in het persbericht voor het eigen toestel.

De AT-AS50Q is slechts 8,7 millimeter dik en beschikt naast een 5-inch IPS-display met een qHD-resolutie (540 x 960 pixels) over 512MB werkgeheugen, 4GB opslaggeugen, een 8-megapixel camera met autofocus, een 3-megapixel frontcamera, een 2.100 mAh batterij en een 1,2GHz quad-core Cortex-A7 processor. Het toestel draait op Android 4.2 Jelly Bean.

De Wolfgang AT-AS50Q gaat 159 euro kosten en is, zoals voorgaande Wolfgang-telefoons, SIM-lockvrij en voorzien van de dual-SIM feature. Zo kan je een zakelijk én een privé-nummer op hetzelfde toestel gebruiken, of een zo voordelig mogelijke combinatie maken van providers. Je moet er snel bij zijn, want zoals gebruikelijk is bij elke ALDI slechts een beperkt aantal exemplaren van het toestel verkrijgbaar.

Wolfgang AT-AS50Q
Wolfgang AT-AS50Q

portablegear.nl