Interessant:

TomTom MySports-app voor TomTom GPS-horloges

nieuws 5 december 2013 om 11:51

TomTom introduceert de TomTom MySports app voor smartphones. Hiermee kunnen gebruikers van TomTom Sporthorloges op eenvoudige wijze hun prestatiegegevens uploaden en bekijken (zonder computerverbinding).

De TomTom MySports app wordt binnenkort ingediend bij Apple en brengt alle functies van TomTom MySports binnen handbereik. Zo is het mogelijk om sneller met een work-out te beginnen en automatisch de laatste QuickGPSFix satelliet gegevens op de TomTom Runner en TomTom Multi-Sport te downloaden.

Daarnaast kan je automatisch alle work-outs uploaden en toegang krijgen tot alle gegevens. De TomTom MySports mobiele app maakt gebruikt van Bluetooth Smart-technologie om verbinding te maken met zowel de TomTom Runner als de TomTom Multi-Sport GPS-sporthorloges. Zowel de TomTom Runner als de TomTom Multi-Sport is uitgerust met een extra groot scherm, full-screen grafische trainingstools en beschikken als eerste over One-Button Control.

"Hiermee is er geen computer meer nodig om toch toegang te krijgen tot de gegevens van onze sporthorloges," aldus Corinne Vigreux, Managing Director Consumer en oprichter van TomTom. "Dit maakt het voor onze gebruikers nog eenvoudiger om gemotiveerd te blijven en hun sportieve doelen te bereiken."

TomTom GPS-horloges
TomTom GPS-horloges

portablegear.nl