Interessant:

Eerste Telecom Inspirience Awards uitgereikt

nieuws 26 november 2013 om 15:06

Tijdens een gala-avond zijn afgelopen maandag de eerste Telecom Inspirience Awards uitgereikt. Bijna 80 personen uit de zakelijke telecombranche waren op Nyenrode aanwezig bij het door vakblad TBM georganiseerde evenement.

Eén van de grote winnaars werd Firmtel. De mobiele operator werd onderscheiden voor Best Concept en won ook de overall-prijs, de Telecom Inspirience Award, voor de meest inspirerende oplossing of project. CEO Cees Quirijns was dolgelukkig. "Wij zijn zeer verheugd met deze erkenning van onze vakbroeders voor onze visie en diensten. Wij vatten de twee Awards dan ook op als een aanmoediging om door te gaan met het verbeteren van de mobiele bereikbaarheid van ondernemingen in het MKB."

Pieter van Opbergen kreeg de Telecom Personaly Award als waardering voor zijn gehele loopbaan in de telecom tot dusver. Hij richtte eind vorige eeuw Televersal op. Van Opbergen kreeg van de hele zaal een spontane staande ovatie en was zichtbaar verrast door de lof die hij kreeg.

Ook twee bijzondere projecten, dat van Unify bij de Gemeente Maastricht, en Kreuze Telecom bij zorgaanbieder Ciran, vielen in de prijzen. Andere winnaars waren SpeakUp, voor hun dienst 'Forced on Cloud', Televak Centers, als beste distributeur, MCS, voor hun mobiele dienst en de Touch Glove van Mconomy als beste product. In die laatste categorie waren er een zilveren en een bronzen award voor respectievelijk Leitz en Gigaset.

Het nieuwe award-gala, uniek in de branche, werd door de aanwezigen bijzonder goed ontvangen. Joost Heessels, hoofdredacteur van TBM en directeur van Magenta Publishing, was dan ook tevreden. "Als ik de reacties hoor, dan kan het bijna niet anders dan dat we hiermee het begin hebben gemaakt van iets dat een mooie en lange traditie gaat worden."

Telecom Inspirience Awards 2013 (foto: twitter.com/tbmnet)
Telecom Inspirience Awards 2013 (foto: twitter.com/tbmnet)

TBM