Interessant:

Samsung Galaxy Grand 2 aangekondigd

nieuws 25 november 2013 om 10:09

Samsung heeft de Galaxy Grand 2 aangekondigd, een nieuwe phablet met een groot 5,25-inch HD-scherm, Android 4.3 Jelly Bean en optionele dual-sim-mogelijkheid.

De Samsung Galaxy Grand 2 is een phablet met een groot 5,25-inch HD-touchscreen (de voorgaande Galaxy Grand had een 5-inch scherm) en een krachtige 1,2GHz quad-core processor met 1,5GB RAM. Het toestel draait op Android 4.3 Jelly Bean en is beschikbaar in een single-sim en in een dual-sim uitvoering. Wat betreft connectiviteit ondersteunt de Grand 2 HSPA+, WiFi, Bluetooth 4.0 en GPS.

Deze phablet ondersteunt tevens alle bekende functionaliteiten van de high-end Galaxy-smartphones, zoals Story Album (afbeeldingen organiseren op tijd), S Translator (service voor directe vertalingen), S Travel (reisinformatie), Sound & Shot (neemt 9 seconden audio bij je foto's op),  Samsung Hub (contentservice met toegang tot muziek, video's, games en meer), Group Play (samen met anderen naar muziek luisteren, documenten delen of games spelen) en Samsung Link (het toestel koppelen aan je andere Samsung-apparatuur zodat je op al je apparatuur toegang hebt tot foto's, muziek, video's en documenten). Tevens is Samsungs ChatON messaging-app voorgeinstalleerd, evenals alle bekende Google-diensten (waaronder YouTube, Gmail, Google Talk en Google Maps).

Tot slot is de Galaxy Grand 2 voorzien van 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD) en camera's aan de voorzijde (1,9-megapixel HD) en aan de achterzijde (8-megapixel met 1080p Full HD-videorecorder en LED-flitser). De Grand 2 komt in een witte, zwarte of roze uitvoering en komt op een nog onbekend tijdstip en voor een nog onbekende prijs "beschikbaar in geselecteerde regio's". Het is nog niet bekend of Nederland hierbij zit: de originele Galaxy Grand is niet officieel in Nederland op de markt gebracht.

Samsung Galaxy Grand 2
Samsung Galaxy Grand 2

Samsung Mobile Press


Gerelateerde producten