Interessant:

Samsung Galaxy Core Plus aangekondigd

nieuws 15 november 2013 om 11:50

Samsung heeft in Taiwan de Samsung Galaxy Core Plus (G3500) aangekondigd, een upgrade van de huidige Galaxy Core met het Android 4.2-besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Core Plus (G3500) is een gewijzigde uitvoering van de originele Galaxy Core (i8260). Belangrijkste vernieuwing is dat het Android 4.1 besturingssysteem is ingeruild voor Android 4.2. Vreemd is echter dat het werkgeheugen is teruggebracht van 1GB naar 768MB. Voor de rest zijn de specificaties identiek aan de originele Galaxy Core. Dat wil zeggen dat je de beschikking krijgt over een smartphone met een 4,3-inch touchscreen, een 1,2GHz dual-core processor en 4GB geheugen.

Verder kan je rekenen op de TouchWiz-interface en functionaliteiten die van andere Galaxy-toestellen bekend zijn, zoals Smart Stay (scherm blijft actief als je aan het lezen bent), Smart Alert (je krijgt direct bericht van binnengekomen berichten zodra je je telefoon aanzet) en S Voice (voor spraakbesturing). Fotograferen is mogelijk met de 5-megapixel camera met LED-flitser. Aan de voorzijde beschikt de Galaxy Core Plus over een VGA-webcam/frontcamera om mee te videochatten. Tot slot ondersteunt het toestel WiFi, 3G/HSDPA, aGPS en Bluetooth 3.0.

Het is nog niet bekend wanneer de Galaxy Core Plus in Nederland verschijnt. De originele Galaxy Core ligt nu wel in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 279 euro.

Samsung Galaxy Core Plus (G3500)
Samsung Galaxy Core Plus (G3500)

Android Beat