Interessant:

Messi eerste teamlid en aanvoerder GALAXY 11

nieuws 11 november 2013 om 12:06

Samsung gaat haar Galaxy-smartphones verder promoten met de GALAXY 11, een team samengesteld uit de elf beste spelers ter wereld dat onder leiding staat van coach Franz Beckenbauer. Het eerste teamlid is Lionel Messi van Barcelona.

Lionel Messi is tevens aanvoerder van de GALAXY 11. Dit is een fictief elftal (gebaseerd op echte spelers), die "in december in een allesbepalende wedstrijd strijdt tegen de dreigende overheersing door aliens", aldus Samsung in een persbericht. De komende weken worden de andere tien wereldspelers uit het GALAXY 11 team bekend gemaakt.

Samsung meldt verder "dat de komende maanden het verhaal zich ontvouwt op Samsung GALAXY devices, online platforms en via sociale media: van de voorbereiding van de samenstelling van het team, tot de dag van de allesbepalende wedstrijd. Ook fans kunnen actief deelnemen aan de voorbereidingen".

Samsung is momenteel ook shirtsponsor van voetbalclub Chelsea uit Londen. Verder zijn de Koreanen officieel sponsor van de Olympische Winterspelen 2014 in Sochi.

portablegear.nl