Interessant:

Samsung Galaxy Note 3: officiele olympische smartphone

nieuws 24 oktober 2013 om 12:23

De nieuwe Samsung Galaxy Note 3 is uitgeroepen tot de officiŽle telefoon van de Olympische Spelen van Sochi 2014. Samsung is†wereldwijd Olympisch Partner in 'Wireless Communication Equipment'.

Samsung, wereldwijd Olympisch Partner in Wireless Communication Equipment, start met het IOC (Internationaal Olympisch Comitť) het initiatief 'Samsung Smart Olympic Games'. Daarmee willen Samsung en het IOC van de Olympische Winterspelen in Sochi "de meest draadloze en papierarme spelen ooit maken". Samsung stelt de nieuwste smartphones en technologieŽn beschikbaar om atleten, officials en medewerkers in Sochi ťn fans overal ter wereld de Olympische Spelen optimaal te laten beleven. Ook brengt Samsung de mobiele app Wireless Olympic Works (WOW) uit en interactieve demo's met Olympische Wintersporten.†Alle atleten die deelnemen aan Sochi 2014 ontvangen van het IOC de Samsung Galaxy Note 3.†Het is de eerste keer in de 15 jaar dat Samsung als partner aan de Olympische Spelen verbonden is, dat alle atleten een Samsung toestel ontvangen.†

Samsung heeft de WOW app verbeterd, die al sinds de Olympische Spelen van Athene in 2004 wordt gebruikt. WOW zorgt ervoor dat de processen tijdens de Olympische Spelen soepel en efficiŽnt verlopen. Dankzij de app staat de 'Olympische familie' Ė van personeel tot officials - constant in contact met elkaar. Sportliefhebbers overal ter wereld kunnen met the Public WOW app van hun Android toestel hun mobiele sportzender maken. De Public WOW app geeft mensen real-time gratis toegang tot nieuws van de Olympische Spelen, zoals de geactualiseerde schemaís, de laatste officiŽle uitslagen, medailleverdeling en olympische records.

"Met het initiatief 'Samsung Smart Olympic Games' willen we mensen dichter bij het Olympisch vuur brengen," zegt Geert Mol, Marketing Manager Telecom bij Samsung Electronics Benelux. "Met behulp van onze vooruitstrevende technologieŽn kunnen wij iedereen de opwinding van de Olympische Spelen laten beleven. Zo zullen wij mensen in direct contact met de olympische sporters brengen, waardoor zij de spelen nůg intenser ervaren, waar ter wereld zij ook zijn."

De†Samsung Galaxy Note 3†is momenteel in Nederland te koop voor en adviesprijs van 749 euro.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

portablegear.nl