Interessant:

Garmin tactix horloge geintroduceerd

nieuws 22 oktober 2013 om 19:45

Garmin komt met een nieuw sportief horloge, de Garmin tactix. Het horloge heeft een stoere uitstraling en is ontworpen voor outdoor gebruik in extreme omstandigheden.

De Garmin tactix is uitgerust met diverse sensoren (hoogtemeter, barometer en kompas) om je te voorzien van relevante, real-time informatie. Je positie volg je op het 3-assig kompas of je nu stil staat of niet. De tactix levert real-time prestatie data voor hardlopen en fietsen zoals die bekend zijn van Garmin’s fitness toestellen. Informatie over afstand, snelheid, tempo en calorieën helpen je om je prestaties bij te houden gedurende de fysieke training of andere fitness activiteiten. tactix is compatibel met Garmin’s hartslagmonitor voor hartslaginformatie en met de snelheid/cadans sensor voor afstand, snelheid en cadans op de fiets.

Garmin tactix - Front
Garmin tactix - Front

De tactix is ontworpen om de zwaarste condities te doorstaan. Het combineert een sterke behuizing met een roestvrij stalen achterkant om schokken en stoten te overleven en heeft een krasbestendige mineralen glazen lens dat “hot spots” van zonlichtweerkaatsing vermindert. tactix heeft een groot LCD scherm met negatieve modus voor weinig licht condities. De tactix is waterdicht tot 50 meter en heeft een batterijlevensduur van 50 uur in UltraTrac modus en 16 uur in volledige GPS modus en vijf weken in horloge modus. Basis horloge functies zijn inclusief alarmen, geluidsignalen, timer, stopwatch en een wereldklok met de mogelijkheid om meerdere tijdzones, militaire tijd en zulu tijd in één keer te tonen.

Garmin tactix - Front
Garmin tactix - Front

Door gebruik te maken van de BaseCamp desktop kunnen je eenvoudig trips plannen en avonturen met vrienden en familie delen. tactix ondersteunt zowel ANT+ als Bluetooth om draadloos tracks, waypoints, routes en geocaches met andere compatibele Garmin toestellen of smartphones met de BaseCamp mobiele app te delen. De tactix kan ook gebruikt worden als afstandsbediening voor de nieuwe Garmin VIRB actie camera.

Garmin tactix - Lifestyle
Garmin tactix - Lifestyle

De nieuwe Garmin tactix is in de herfst van 2013 te koop en heeft een verkoopadviesprijs van € 449.

portablegear.nl