Interessant:

SwiftKey 4.3: multi-toetsenbord layout

nieuws 21 oktober 2013 om 14:29

SwiftKey heeft SwiftKey 4.3 uitgebracht, een beta-versie van haar toetsenbord-app voor smartphones en tablets, waarin nu een breed scala aan verschillende toetsenbord-layouts beschikbaar is.

In SwiftKey 4.3 kan je het on-screen toetsenbord verslepen, de grootte ervan aanpassen, het in een compact formaat laten weergeven of opsplitsen voor gebruiken met twee duimen. SwiftKey noemt het vernieuwde design "Layouts for Living", omdat het "je helpt meer uit je mobiele apparaten te krijgen, ongeacht in welke context je aan het typen bent" - aldus SwiftKey.

SwiftKey 4.3 biedt drie verschillende toetsenbordmodi, te weten "Compact", "Thumb" en "Full". "Compact" is bedoeld voor grote smartphones waarop het lastig typen is met één hand. In deze modus wordt het toetsenbord smaller weergegeven, zodat je sneller kan typen met één hand met SwiftKey Flow. Het toetsenbord kan je van links naar rechts over het scherm slepen. In de "Thumb"-modus wordt het toetsenbord in twee stukken opgesplitst aan beide zijden van het scherm, zodat je snel met twee duimen kan typen - ook handig voor op tablets of grote smartphones.

Tot slot wordt in de "Full"-modus het toetsenbord op traditionele op de volledige breedte van het scherm weergegeven. In deze layout vind je ook linker- en rechter cursortoetsen en de backspace boven de enter-toets, waardoor je sneller kan typen met twee handen als je je tablet gebruikt als laptop.

SwiftKey 4.3: Layouts for Living
SwiftKey 4.3: Layouts for Living

SwiftKey