Interessant:

Archos Titanium-smartphones in Nederland

nieuws 18 oktober 2013 om 09:52

Archos introduceert haar vier mid-range Titanium-smartphones in Nederland. De toestellen draaien op Android 4.2, ondersteunen dual-sim en zijn verkrijgbaar vanaf 99 euro.

De Archos Titanium-smartphones zijn voorzien van hoogwaardige schermen met ruime kijkhoeken, dual-sim support met HSPA+ snelheden voor volledige flexibiliteit en een 5-megapixel camera voor het vastleggen van de perfecte foto. Ze zijn door Google gecertificeerd en zijn voorzien van Android 4.2.2 Jelly Bean. Hierdoor heb je toegang tot de populaire mobiele toepassingen van Google en volledige toegang tot de Google Play store. Archos maakt voor de smartphones gebruik van processors van MediaTek.

"Onze nieuwe Titanium smartphones maken het dagelijks leven gemakkelijker door alles wat je nodig hebt te verpakken in een krachtige uitgebreide telefoon met een prijs, die moeilijk te verslaan is", zegt Loic Poirier, CEO van Archos. "Dankzij onze nieuwe samenwerking met MediaTek en hun steun, zijn we in staat om een scala van simlockvrije telefoons tegen betaalbare prijzen aan te bieden zonder verlies van belangrijke functies."

"MediaTek is verheugd dat Archos voor de MT6572 3G+-platform heeft gekozen als basis voor zijn nieuwe Titanium-smartphones," zegt Siegmund Redl, Vice President en General Manager Corporate Marketing, Europa bij MediaTek. "De MT6572 integreert in een enkele oplossing een krachtige 3G+ dual core processor met geavanceerde WiFi, GPS, Bluetooth en FM-functionaliteit. Door dit te combineren met ondersteuning voor 3D-graphics, HD-compatible video en MediaTek Miravision scherm beeldverwerkingstechnologie, biedt de MT6572 in de Archos Titanium smartphones een uitstekende gebruikerservaring".

Archos' Titanium-serie bestaat uit de Archos 40 Titanium (4-inch, 99,99), de Archos 45 Titanium (4,5-inch, 129,99), de Archos 50 Titanium (5-inch, 149,99) en de Archos 53 Titanium (5,3-inch, 159,99).

Archos 40, 45, 50, 53 Titanium
Archos 40, 45, 50, 53 Titanium

portablegear.nl