Interessant:

Sony onthult Cyber-shot DSC-RX10 van 1.200 euro

nieuws 17 oktober 2013 om 12:07

Sony heeft de Cyber-shot DSC-RX10 onthuld, een zeer geavanceerde camera met een indrukwekkende sensor en even indrukwekkend prijskaartje van 1.200 euro.

De Sony Cyber-shot DSC-RX10 is een geavanceerde 'large-sensor' camera (of 'bridge-camera') in Sony's peperdure RX-serie. De RX10 heeft dezelfde 1-inch 20,2-megapixel BSI CMOS-sensor (met een indrukwekkende 24-200mm groothoeklens) als deáSony RX100 II, die zorgt voor een hoge beeldkwaliteit. De krachtige BIONZ X-beeldprocessor zorgt voor snelle prestaties en een gebiedsspecifieke ruisonderdrukking.

Sony Cyber-shot DSC-RX10
Sony Cyber-shot DSC-RX10

De RX10 beschikt verder over een verstelbaar 3-inch display (met Sony's WhiteMagic-displaytechnologie) en een geintegreerde hoge contrast OLED Tru-Finder viewfinder. Dankzij ondersteuning van WiFi en NFC is content eenvoudig en snel te delen met iOS- en en Android-smartphones. Tot slot beschikt de Sony RX10 over lock-on autofocus (waarmee een subject accuraat wordt gevolgd, ook als die even uit het frame verdwijnt), 'Eye AF' (voor heldere portretten met de focus op de ogen van het subject), een Full HD-videorecorder, HDMI-out en een continumodus waarin je 10 frames per seconde vastlegt.

DeáSony Cyber-shot DSC-RX10áis vanaf november te koop voor een prijs van 1.200 euro.

Sony Cyber-shot DSC-RX10
Sony Cyber-shot DSC-RX10

portablegear.nl


Gerelateerde producten