Interessant:

Telfort introduceert tweedehands smartphones

nieuws 16 oktober 2013 om 09:36

Telfort biedt vanaf deze week als eerste Nederlandse telecomprovider tweedehands smartphones aan tegen scherpe prijzen. Telfort wil hiermee smartphones voor iedereen toegankelijk maken.

Eerder onderzoek van Telfort toonde aan dat de gemiddelde Nederlander het niet zo belangrijk vindt om het nieuwste model smartphone te hebben; een model eerder is ook prima. De tweedehands smartphones worden aangeboden via de vandaag geļntroduceerde Marktplaats Outlet en via de online shop van Telfort: telfort.nl/tweedehands.

Met de komst van Marktplaats Outlet krijgen liefhebbers van outlets er een nieuwe voordelige shoplocatie bij. Telfort is een van de eerste merken met een eigen outlet op de handelssite. Consumenten krijgen hierdoor toegang tot een ruim aanbod tweedehands smartphones met garantie. "Deze Outlet sluit naadloos aan op het DNA van Marktplaats en de behoefte van onze gebruikers aan goede deals. We kunnen maandelijks 6,5 miljoen bezoekers met koopintentie in contact brengen met A-merken die een interessant aanbod outletproducten hebben", aldus Joep Hutschemakers, hoofd Media en Partnerships van Marktplaats Zakelijk.

In eerste instantie zal Telfort een beperkt aanbod van populaire smartphones introduceren waaronder de iPhone 4 en 4S, de Samsung Galaxy S3 en de HTC One X. De klant wordt direct 100% eigenaar van het toestel. De smartphones zullen in combinatie met bestaande Sim Only aanbiedingen worden aangeboden. Zowel bestaande Telfort-klanten als nieuwe klanten kunnen van het aanbod gebruik maken. 

"Deze tweedehands smartphones zijn 'zo goed als nieuw'. De toestellen gaan door een uitgebreide kwaliteitscontrole; oude gegevens worden verwijderd, het scherm wordt krasvrij gemaakt en waar nodig wordt de buitenkant hersteld. Bovendien zit er een garantie van drie maanden en een zichttermijn van zeven dagen op de toestellen. Met Telfort als betrouwbare leverancier weten tweedehands smartphones kopers nu waar ze aan toe zijn en daarnaast ontvangen klanten de smartphone op hun thuisadres in een mooi doosje", licht Martine Husmann, directeur Telfort Consumentenmarkt toe.

Telfort introduceert tweedehands smartphones
Telfort introduceert tweedehands smartphones

portablegear.nl